Tini Stoessel savetuje: Kako preboleti raskid?
Tini Stoessel je najveća zvezda Argentine i ona svoju slavu koristi na pravi način, jer non stop govori o pravim vrednostima i iskreno odgovara na sva pitanja. Ona je aktuelna u medijima non stop, sada čak i više u Evropi jer je provela određeno vreme u Madridu gde je uspela da odgovori na mnoga pitanja, a sada Tinita savetuje kako preboleti raskid, i kaže da je normalno patiti nakon raskida!

Martina je prvo otkrila nešto o tome da li je inače jaka kao u numeri “Mienteme” ili je ipak krhka kao u “Maldita Foto”: “Ja sam zapravo obe verzije Tini, neka zlatna sredina da tako kažem. Osoba sam koja voli da zavodi i voli, ali sam kao i svi ostali prošla kroz taj momenat patnje i tuge zbog raskida veze sa nekim koga sam volela. Međutim, za mene je dobro osetiti i lepe i ružne stvari na svojoj koži”.

Kao što smo već i spomenuli, Tinita sada i savetuje o tome kako preboleti raskid! “Mislim da vreme leči sve. Iako se čini kao da na kraju hodnika nema svetla, na kraju sve bude u redu. Radi se o tome da svi treba da pokažemo svoje emocije, da ih ne krijemo u sebi i tako ćemo se osećati bolje. Da, teško je kada raskineš sa osobom koju si voleo, i to je normalno, ali sve će proći sa vremenom”- poručuje pevačica.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram