Renomirani rok sastav Guns N’ Roses je iznenadio svoje fanove singlom „Hard Skool“. U pitanju je nova verzija neobjavljene numere pod radnim nazivom „Jackie Chan“ koja je napisana za vreme snimanja albuma „Chinese Democracy“. Iako je tokom prethodnih godina više demo verzija kružilo internetom, na konačnom izdanju su radili Slash i Duff McKagan koji su bili odsutni za vreme „Chinese Democracy“ ere.

Za razliku od prethodnog singla „ABSUЯD“, takođe nove verzije pesme iz trezora neobjavljenih numera, koji obiluje vokalnim efektima i predstavlja modernu fuziju rep i rok muzike, „Hard Skool“ vraća bend korenima i donosi klasičan rok zvuk po kom je legendarni sastav poznat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Guns N’ Roses (@gunsnroses)

Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Richard Fortus, Frank Ferrer, Dizzy Reed i Melissa Reese su trenutno na turneji u gradovima Severne Amerike, a plan je da Evropu posete sledećeg leta, pa ko zna možda nas opet iznenade nastupom na Exitu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Guns N’ Roses (@gunsnroses)

Izdanje „Hard Skool“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/GunsNRosesHardSkool

Foto: Universal Music Serbia