Savršen ten uz novi MAC Studio Fix Matte primer

Studio Fix linija ima legendaran status među MAC obožavaocima, a sada je obogaćena i novim Studio Fix Matte primerom.

Formula bez ulja puna je sastojaka koji kontrolišu sjaj i poboljšavaju izgled teksture kože, zbog čega će ovo biti vaš go-to proizvod kada želite da suzbijete nepoželjan sjaj.

„Reč je o primeru nove generacije koji vizuelno smanjuje pore, stvarajući idealnu baršunastu podlogu za vaš puder.“ – kaže svetski poznati make-up artist Terry Barber koji nosi i titulu MAC Cosmetics Director of Makeup Artistry, UK & ROI.

Međutim, novi primer neće biti must-have samo za make-up artiste koji često rade na setu, nego i za sve one koji svakodnevno nose make-up, ali i za one koji ne nose puder, nego samo žele zaglađeniji izgled kože.

Ako se pitate je li ovo skincare proizvod koji služi kao make up ili je obrnuto, odgovor je jednostavan – ovo je proizvod koji spaja najbolje od oba sveta, hibrid koji poboljšava teksturu vaše kože.

Savršen ten uz novi MAC Studio Fix Matte primer

Pametna formula sa Oil-Check kompleksom, laktobionskom kiselinom (PHA), ekstraktom algi i hamamelisom pomaže u održavanju čistih pora uz pružanje baršunastog mat efekta.

Primer je formulisan imajući u vidu masnu kožu, kao i otpornost na znoj i vlagu.

Pri korišćenju Studio Fix Mattifine 12HR Shine-Control primera, ne transformiše se samo vaša koža, nego i sam proizvod – lagana gel tekstura primera se prilikom nanošenja pretvara u fini lagani prah koji stvara soft-focus efekt koji pomaže da se smanji izgled veličine pora, zaglađujući teksturu kože, dok pritom nemate osećaj težine na koži.

„S obzirom da se trendovi kreću ka tome da koža ima što prirodniji izgled ne sumnjamo kako će Studio Fix primer postati novi klasik – kaže Terry Barber.

Novi Studio Fix Matte primer dostupan je u MAC prodajnom mestu u TC Ušće.

Cena Studio Fix Mattifine 12HR Shine-Control primera je 3.500 rsd.