Božićna čarolija u novom ruhu za nostalgične zimske trenutke! Capitol records predstavlja novu verziju numere „The Christmas Song“ koju je originalno izvodio čuveni američki pevač i jazz muzičar Nat King Cole. U pitanju je virtuelni duet na kom je radio Grammy nagrađivani umetnik John Legend. Singl je ujedno i najava predstojećeg studijskog izdanja „A Sentimental Christmas with Nat “King” Cole and Friends: Cole Classics Reimagined“.

Ovaj jedinstveni praznični album spaja nezamenljive vokale ovog legendarnog muzičara sa savremenim umetnicima, kako bi kolekcija sentimentalnih dueta prazničnih klasika nastala u potpuno novim aranžmanima. Na izdanju će se, osim današnje numere, naći dueti sa muzičarima kao što su Kristin Chenoweth, Gloria Estefan, Johnny Mathis, Calum Scott.

Album su producirali Jay Landers, Orge Calandrelli i Dave Reitzas. Izvor materijala za izdanje je Kingov vanvremenski album „The Christmas Song“, kao i drugi snimci iz njegovog muzičkog kataloga, a ovo izdanje, koje se očekuje 29. oktobra producirali su Jay Landers, Orge Calandrelli i Dave Reitzas.

Izdanje „The Christmas Song (Chestnuts Roasting On An Open Fire)“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/NatKingColeJohnLegendTheChristmasSong

Foto: Joe Pugliese