Nakon veoma uspešne godine koju je obeležila numera „Stay“, Justin Bieber predstavlja spot za novi singl  pod nazivom „Ghost“. Muzički video za pesmu, koju je Justin posvetio svom deki, je režirao Colin Tilley, a u ulozi njegove bake se našla fenomenalna Diane Keaton.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Ovom prilikom objavljena je i delux verzija albuma „Justice“ pod nazivom „Justice (The Complete Edition)“. Na digitalnom izdanju se, pored već objavljenih numera, nalaze i tri nove pesme – „Red Eye“, „Angels Speak“ i „Hailey“, koje su do sada bile dostupne samo na fizičkom formatu originalnog albuma.

Kao treća u nizu uzbudljivih vesti o ovom izvođaču izdvaja se premijera dokumentarnog filma „Justin Bieber: Our World“. Film prati pripreme novogodišnjeg koncerta koji je održan 2020. godine i vodi gledaoce iza kulisa samog dešavanja. Dokumentarac takođe sadrži lične momente umetnika i njegove supruge Hailey koje je sam Justin snimio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Izdanje „Justice (The Complete Edition)“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/JustinBieberJusticeTheCompleteEdition