Ogromna je: Kylie Jenner pravi novu igraonicu za Stormi!
Već je dobro poznato da cela porodica Kardashian – Jenner živi kao u bajci, a tu ne zaostaju i njihova deca – oni imaju sve što požele, i to dobijaju najskuplje poklone koje retko ko može priuštiti – recimo, ćerkica Kylie Jenner je za školovanje od kuće na poklon od mame dobila ranac koji košta više od 10 hiljada evra! Sada je mama Kylie odlučila da napravi ni manje ni više nego igraonicu za Stormi, i to u kući! U nastavku pogledajte koliko je ogromna ova uskoro gotova igraonica.

Naime, Kylie je odlučila da napravi totalno novu igraonicu za ćerkicu Stormi, i to u svojoj kući u Los Anđelesu koja košta vrtoglavih 36 miliona dolara! Igraonica je još u procesu izrade, pa je sve oblepljeno u folijama i nemamo jasan prikaz kako će izgledati – jedino što vidimo jeste da konstrukcija izgleda ekstravagantno i zaista skupo, na šta smo već i navikli od strane Kylie.

Ova igraonica je dobar izbor jer uskoro stiže i beba, pa će Stormi i njena sestra ili brat moći da uživaju igrajući se zajedno. Dajte nam vaš sud – da li je ovako ogromna igraonica potrebna detetu od 3 godine, ili ipak ne?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram