Preko 100.000 ljudi: Tini Stoessel nastupila u Posadasu!
Kakva noć za Tiniste u Posadasu! Tini je prvi put nakon dve godine nastupila u svojoj rodnoj zemlji, i naravno da to nije moglo proći neispraćeno – ove subote desio se pravi spektakl u gradu udaljenom oko 2 sata avionom od Buenos Airesa, Misiones / Posadas i Tini je imala priliku da nastupi baš tamo! Naravno da bi sam koncert bio poseban jer je njen prvi u Argentini nakon dve godine, ali je još posebniji jer je na koncertu bilo preko 100.000 ljudi!

Koncert je trebao da počne oko 01h ujutru po našem lokalnom vremenu, međutim, kako to obično biva, Tini je kasnila, pa se početak koncerta opasno približio 02h ujutru. Koncert je trajao oko sat vremena, a tu su se našle pesme poput “Duele” sa kojom je otvorila koncert i novije numere poput “Mienteme”, “LNDLE”, “2:50 remix”, “High remix”, “Un Beso En Madrid” i “Maldita Foto”, ali i naravno neke vrlo poznate, starije numere kao što su “22”, “Fresa”, “Recuerdo”, “Oye” i “Por que te vas”, a šou je zatvoren kultnom “Te Quiero Mas”.

Tini je promenila dva autfita, prvi malo šljokastiji, sa farmerkama od teksasa, a drugi je bio šareni sa donjim delom trenerke. Ipak, sve je bilo veoma profesionalno i emotivno, a koliko je ovo velik događaj za Argentinu objašnjava i to što je preko 100 hiljada ljudi posetilo koncert! Nakon nastupa, Tini je proslavila Noć veštica u Corrientesu, a evo kako je izgledala!


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram