Little Mix objavile album "Between Us [Deluxe Version]"

Devojke iz grupe Little Mix danas obeležavaju ozbiljan jubilej, deset godina postojanja i baš tim povodom danas je izašao njihov album najvećih hitova „Between Us“. Na albumu se nalaze singlovi koji su zaposeli vrh britanske liste singlova: „Wings“, „Black Magic“, „Shout Out To My Ex“ i „Sweet Melody“, ali i veliki hitovi „Touch“, „Move“, „Power“, „Salute“ i „Heartbreak Anthem“. Pravi poklon vernim fanovima je dodatak od pet novih kompozicija koje su snimile u proteklih par meseci, po prvi put kao trio.

Redosled pesama na albumu Little Mix – „Between Us [Deluxe Version]“
1.Shout Out to May Ex
2.Black Magic
3.No (Explicit)
4.Touch
5.Love (Sweet Love)
6.Wings
7.Woman Like Me (Explicit)
8.Power
9.Sweet Melody
10.No More Sad Songs
11.DNA
12.Secret Love Songs
13.Move
14.Salute
15.Break Up Song
16.Between Us
17.Secret Love Song, Pt.II
18.Holiday
19.Hair
20.Reggaeton Lento (Remix)
21.Confetti (Explicit)
22.Heartbreak Anthem
23.Kiss My (Uh Oh)
24.Cut You Off
25.Trash
26.Wasabi (Explicit)

Jade Thirlwall, Leigh-Anne Pinnock i Perrie Edwards su odane imenu Little Mix već deset godina i velikim trudom i radom zaslužile epitet najbolje svetkse ženske grupe. Little Mix je do sada prodao 60 miliona ploča i diskova, i privukao ozbiljnu bazu do 20 miliona slušalaca po podacima servisa Spotify.

Do sada su njihovi spotovi premašili 6 milijardi pregleda i ukupno prikupili 14 milijardi strimova.

Tekuća godina, pored svih izazova koje je nosila, donela im je do sada najveća priznanja, uključujući i nagradu BRIT za najbolju britansku grupu, ali i priznanje da su njihovi singlovi proveli 100 nedelja među prvih deset mesta na UK Singles Chart, što je najveći uspej jedne ženske grupe.

Njihov prethodni studijski album, šesti po redu, „Confetti“ iznedrio je singlove koji su prodati u preko 4 miliona primeraka, a saradnja sa Davidom Guettom i Galantisom u sjajnom singlu „Heartbreak Anthem“ prešao je 400 miliona strimova.

Little Mix će narednu godinu provesti na putu sa „Confetti“ turnejom.