Novi hit: Tini Stoessel predstavila novu kolaboraciju, “Bar”!
Tini Stoessel gotovo nikad ne prestaje da radi, i uvek radi na muzici i projektima, i zaista, svaki je urađen na visokom nivou. Pevačica se posvećuje svemu maksimalno, što zaista daje velike rezultate, pa je ona u mogućnosti da neprestano niže velike uspehe. Pored toga što je jedna od najpoznatijih umetnica iz Argentine, na njen koncert skoro došlo je oko 100 hiljada ljudi, a sada je spremila još jedan poklon, i to pravi hit – pesmu “BAR”!

Martina je sinoć oko 23h po našem vremenu predstavila novu numeru, kolaboraciju sa reperom LGante, koja se zove “Bar”, i zaista je urađena u tom fazonu! U pesmi Tini peva o tome kako je ostavila dečka u baru, i on pati za njom, dok ona živi najbolje godine svog života. U pitanju je ritam kumbije i regetona, što je pun pogodak kada je Latino muzika u pitanju.

Da je publika oduševljena govori i to što je za samo 7 sati pesma prikupila skoro 2 miliona pregleda, pa već možemo i da potvrdimo da je Tini napravila pravi hit! Uz to, ona je objavila i još jedno iznenađenje, a o čemu se radi pogledajte u novom članku koji ćemo objaviti!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Youtube Screenshot