Raskinuli Shawn Mendes i Camila Cabello!
Verujemo da vam je već dobro poznato da brakovi i veze u Holivudu vrlo teško opstaju – pritisak slave je nešto što glumci, pevači, influenseri konstantno osećaju, pa se vrlo često dešava da kruže ružne glasine i slično. Iako su se slavni pevači Shawn Mendes i Camila Cabello činili kao idealan par koji nikada neće raskinuti (skoro su proslavili i 2 godine veze), njihovoj romansi je ipak došao kraj – sada su objavili da su zvanično i raskinuli!

Naime, pre samo par sati na njihovim Instagram storijima mogli smo videti kratku poruku koja glasi: “Hej ljudi, odlučili smo da okončamo našu ljubavnu vezu, ali naša ljubav jedno prema drugom kao osobama je jača nego ikada. Počeli smo našu vezu kao najbolji prijatelji, i nastavićemo da budemo najbolji prijatelji. Zaista cenimo vašu podršku. Shawn i Camila”.

Objava je poprilično šokirala obožavatelje pevača mega hita“Señorita“, jer su se Shawn i Camila pojavili zaljubljeniji nego ikada na Noć veštica. Za tu priliku, par se obukao u odgovarajuću folklornu odeću u čast Dana mrtvih.

Otkako su počeli da se zabavljaju u julu 2019. godine, pevači su bili gotovo nerazdvojni.

Kada je počela pandemija korona virusa, Shawn i Camila su se preselili u Majami da bi bili sa njenom Kabelo, što je Shawn opisao kao „zaista prelepo iskustvo“.

„To je bio prvi put da sam bio tih i mogao sam da kažem: ‘Šta se dešava u ovom svetu i kako se ja osećam u vezi s tim i šta mogu da uradim i kuda ovo ide odavde?“  istakao je Shawn u intervju iz novembra 2020. sa novinarom Apple Musica  Zana Lowa. „To je bio najbolji poklon za koji mislim da sam ikada, ikada dobio u svom životu.“

Camila je takođe naučila mnogo o sebi tokom tog vremena sa Shawnom, podelivši u Instagram objavi da se zbog njega oseća „hrabrijom, mudijom i boljom“.

„Kada ste u vezi sa nekim, čini mi se kao da je ta osoba ogledalo koje vas odražava – stalno moram da se suočavam sa svojim strahovima, anksioznošću, nesigurnošću, svojim obrascima razmišljanja, svojim uverenjima o životu i sebi “, izjavila je Camila. „Nije tako jednostavno kao što ponekad izgleda na slikama. Ponekad je neuredno i neprijatno i ružno lol. Ali ne postoji ništa kao povlačenje, SILA koja je ljubav.“

Par je čak počeo da ide na savetovanje u nastojanju da poboljša međusobne odnose. U oktobru je Camila rekla za Glamour da su zbog terapije u stanju da „toliko veruju jedno drugom“. „Ja ću se o nečemu izjasniti ili laprdati, a on će biti kao, ‘Jesi li razgovarao sa X-om o tome?’ A ja ću reći: ‘Ne. Moram da odradim sesiju.’ I on će učiniti istu stvar meni“, rekla je. „Taj nivo transparentnosti zaista mnogo pomaže.“ Ali čini se da ova zvijezda Pepeljuge nastavlja dalje bez svog šarmantnog princa.

Znači, oni su zvanično raskinuli, međutim, ipak ostaju prijatelji. Sada se postavlja pitanje koliko je i to dobro i zdravo za njih – kada si sa nekim bio u ljubavnoj vezi par godina, vrlo je teško ostati “samo prijatelj” sa tom osobom. Ipak, ostaje nam da sačekamo i vidimo, jer nas Shawn i Camila možda ubede u suprotno!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram