KAI (EXO) otkriva planove za solo povratak!
K-pop je toliko poznat u svetu da bi bukvalno mogli da vam svakodnevno pišemo samo o K-pop izvođačima, a tu su i najbolji među najboljima – poput BTS i BLACKPINK. Sada imamo priliku da vam po prvi put pišemo o mladom umetniku koji je član dve grupe, EXO i SuperM, a reč je o KAI-u koji konačno otkriva planove za povratak u solo vode, i to sa svojim novim mini albumom!

Naime, KAI je imao priliku da prikaže svoj debi pod imenom “Mmmh”, a sada otkriva da se u solo vode vraća sa malim albumom “Peaches”! Kompanija SM Entertainment je napravila zvaničnu najavu gde vidimo pevača u breskvastim bojama i možemo pretpostaviti da muzičar sprema jednu lepu numeru, međutim to je bukvalno sve što je dostupno od informacija trenutno.

“Mmmh” je bio zaista uspešan, naročito kada uzmemo u obzir da je to bio tek početak KAI-jeve solističke karijere – pesma je prešla vrtoglavih 101 miliona pregleda na Jutjubu! Uz to, on ima saradnju sa svetskim brendom Gucci, pa se očekuju i veoma dobri autfiti. Da podsetimo, “Peaches” izlazi 30.novembra, zato se dobro pripremite i prenesite nam utiske!

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram