Doja Cat iskreno: Ne uživam u stvaranju muzike više
Napraviti hit danas nije lako, jer je pevača i umetnika na pretek, pa uvek postoji trka i takmičenje ko će napraviti bolju pesmu. Ipak, Doja Cat definitivno je među prvima od onih koje naprave hitove munjevitom brzinom, naročito na TikToku gde na milijarde korisnika koriste njene pesme za snimanje. Ipak, stvaranje muzike nije baš lako kako izgleda – Doja sada iskreno otkriva da više ne uživa u stvaranju muzike kao pre!

„Mislim, samo pravite muziku hteli ne-hteli. Možda se i zabavite ili ipak pravite neko s**nje. To drugo nisam uradila možda pet godina”, iskreno priznaje umetnica. „Radim sve ove stvaru koje j**eno ne želim da radim. Ne želim da se fotografišem, recimo. Kao da su fotošutinzi zabavni. Snimiti koncept, smisliti vizuelnu ideju, tako nešto, e to je već okej”.

Doja je nastavila da objašnjava kako bi radije provodila vreme: „Da li želim da radim to zato što moram? Ne, i neću!“, rekla je ona. „Ali osećam pritisak društva da moram radim takve stvari iako ne želim. Želim da budem kod kuće. Želim da pravim muziku kad ja to hoću. I želim da igram igrice, naravno“.

Iako bi neki mogli pomisliti da bi pevačica i reperka trebalo da bude oduševljena sa svojih osam nominacija za Grammy, Dojina priča je zapravo mnogo  više od onoga što dozvoljava fanovima da vide na društvenim mrežama. Zapamtite, nikome ko radi nije lako!

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram