Savršeni spoj zimske udobnosti i urbanog šika u novoj MOU kolekciji

Nezaobilazna stavka svake zimske garderobe su tople čizme koje, pored komfora i topline, zadovoljavaju i sve stilske kriterijume. Londonski brend Mou odavno je osvojio srca holivudskih zvezda kao što su Gwyneth Paltrow i Cameron Diaz i od trenda postao modni klasik.

Brend neguje tradiciju etičke, ekološke proizvodnje od 2002. godine, te pažljivo bira najbolje prirodne materijale kao što su ovčija koža i topla vuna. 

Mou je ove sezone predstavio nove stilove, kolor kombinacije i printove, te modele ukrašene trendi metalik detaljima koji celokupnom outfitu daju dozu smelosti.

Savršeni spoj zimske udobnosti i urbanog šika u novoj MOU kolekciji

Čizme sa zmijskim printom  Metalik čizme  Teget čizme   Čizme sa nitnama

Ljubiteljke jednostavnog, svedenog odevanja mogu da izaberu jedan od modela u neutralnim nijansama koji će dati pravi pečat njihovom minimalističkom, šik stajlingu.

Čizme sa nitnama   Čizme sa zvezdicama   Klasične bež čizme

Najbolje od svega je što će se moderne, ručno rađene MOU čizme podjednako dobro uklopiti u planinsku zimsku idilu, ali će biti i nezamenljiva podrška svakodnevnim aktivnostima u gradu.

Odabrane komade iz kolekcije jesen/zima 2021. pronađite u multibrend prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, kao i na Fashion&Friends  onlajn šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.