Tom Holland otkrio: Molio sam Zendayu da budem u “Euphorii”!

Tom Holland i Zendaya su ne samo kolege glumci, već su i u ljubavnoj vezi koja je uzdrmala ceo svet! Njih apsolutno svako obožava i jedan su od omiljenih parova trenutno, pa je razumljivo zašto se svi novinari praktično bore za barem jednu izjavu od njih. Ipak, u svežijem intervjuu mogli smo otkriti da je Tom izvrstan kuvar, ali je on otkrio i da moli Zendayu da se pojavi u “Euphorii”, seriji u kojoj glumica tumači glavnu ulogu.

„Slušajte, ja sam odavno podneo peticiju za moju ulogu u ‘Euphorii’ i to se još nije dogodilo i veoma sam razočaran zbog toga, moram priznati. Odgledao sam ‘Euphoriu’ najmanje 30 puta ove godine“-otkrio je on.

Zendaya je, naravno, dala odgovor na to! Ona je otkrila kako bi ubacila Toma u seriju:„Trebalo je da pokušamo da ga stavimo tamo da glumi uskršnje jaje”-našalila se ona. Naravno, Tom je imao odgovor i na to, jasno poručujući da zaista želi da se nađe u seriji „Želim da budem u Euforiji, zaista!” – rekao je. Zendaya je tada odgovorila: „U redu! Pusti me da razgovaram sa nekim ljudima iz HBO. Hajde da ih pozovemo na telefon.“

Za kraj, glumac je otkrio svoj skriveni talenat: „Ja sam zaista dobar kuvar, mada ti ne misliš tako“-poručio je Zendayi. Ipak, Zendaya je imala odgovor na to, jer nikada nije probala niti jedno od Tomovih jela, dok je on u svoju odbranu rekao kako on sprema jela sa mesom, a ona je vegetarijanka!

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram