Billie Eilish: Umrla bih da se nisam vakcinisala protiv COVID-a

Billie Eilish se pojavila u emisiji “The Howard Stern Show” u ponedeljak, 13. decembra, kako bi razgovarala o nekim od svojih najznačajnijih trenutaka u poslednjih nekoliko meseci, uključujući njeno nedavno pojavljivanje u Saturday Night Live. Ipak, pevačica je više pažnje posvetila koroni, jer je u avgustu doživela vrlo teži slučaj zaraze COVID-19 virusom, pa kaže da bi “umrla da se nije vakcinisala”.

„I ja sam već imala COVID, ali to ipak niko ne zna“, rekla je Billie nakon što je voditeljka upitala da li je prebolovala poznati virus. “Bilo je loše, zaista. Mislim, nisam umrla, očigledno, ali to ne umanjuje koliko je to bio gadan slučaj. Mislim, bilo je strašno”-otkriva pevačica.

Billie je objasnila da još uvek pati od neželjenih efekata bolesti, a iako je potpuno vakcinisana, osećala je simptome skoro dva meseca: “Želim da svima bude jasno da sam dobro zbog vakcine. Mislim da bih, da nisam vakcinisana, umrla jer sam bila loše, baš loše”.

Billie je, za kraj, ohrabrila sve da se vakcinišu i prepoznala je da vakcinacija štiti njene bliske prijatelje i porodicu: “Vakcina je neverovatna“, rekla je, “To je takođe spasilo Finneasa da ne dobije koronu, spasilo je moje roditelje da ne dobiju virus, kao i moje prijatelje”-poručuje pevačica.

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram