Doja Cat: Evo zašto ne petljam privatan život u posao

Osim što je super talentovana, Doja Cat je poznata po tome što uvek govori šta misli. Međutim, kada je u pitanju većina njene muzike, pop zvezda radije drži svoj lični život podalje od toga. Verovatno da se i vi pitate zašto je to tako, a sada mega popularna pevačica otkriva baš to!

„Ne volim da prikazujem lična iskustva kroz svoju muziku jer svi imaju nešto da kažu o meni i misle da me poznaju, a to nije tako, i onda to ide u potpuno drugu krajnost” – započela je svoje izlaganje.

Slično svom pristupu na društvenim mrežama, Doja voli da stvari budu lagane, a to je i ono što prenosi na pisanje pesama: „Toliko brinem o tome kako pesme zvuče da mislim da često tekstovi nisu baš najbolji“, objasnila je ona. „Trudim se da ne razmišljam previše o sebi, već o glasu i tonalitetu”.

Uprkos tome što je u poslednje vreme izrazila svoje mišljenje o radu u muzici i tome zašto svoju privatnost drži podalje od medija, Doja treba da krene na svoju prvu turneju 2022.godine koja nam se opasno bliži, pa verujemo da je zauzeta pripremajući se.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić
Foto: Instagram