Švedski DJ, producent i miljenik ljubitelja elektronske muzike, Alesso predstavlja novi singl pod nazivom „When I’m Gone“. U pitanju je saradnja na kojoj je učestvovala i jedna od najvećih zvezda pop muzike Katy Perry, a koju prati i zvanični lyric video.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Čekali smo celu godinu da podelimo ovo sa vama, kaže Alesso koji je veoma srećan što je konačno došao dan kada svi mogu čuti pesmu i dodaje kako mu je bio užitak raditi sa Katy.

Singl je prva saradnja ova dva muzičara kojima su se prilikom rada na numeri pridružili norveška kantautorka Alida Garpestad Peck, švedski producent Rami Yacoub, DJ dvojac iz dua Space PrimatesNathan Cunningham i Marc Sibley, kao i njihova poznata saradnica i tekstopisac Alma Goodman.

Numera dolazi nakon plesne himne „Chasing Stars“ na kojoj su učestvovali Marshmello i James Bay, kao i singla „Somebody To Use“ koji je ove zime postao neizostavan adut top lista dance muzike.

Katy Perry godinu završava sa preko 50 milijardi slušanja na straming servisima globalno, a spotovi za pesme „Roar“ i „Dark Horse“ nedavno su premašili po tri milijarde gledanja na platformi YouTube što joj je osiguralo titulu prve muzičarke sa takvim dostignućem.

Pesma „When I’m Gone“, za koju se očekuje da će postati favorit radio stanica širom sveta, predstavlja još jedan produkt njihovih veoma uspešnih karijera, a da će i 2022. godina početi veoma uzbudljivo potvrđuje i najava svetske premijere muzičkog spota čiji se izlazak očekuje 10. januara.

Izdanje „When I’m Gone“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/AlessoKatyPerryWhenImGone

Foto: Rony Alwin