Emma Watson priznaje: Poljubac sa Rupertom činio mi se kao loša stvar!

Prvi poljubac Rona i Hermione bio je trenutak za koji su fanovi „Harry Pottera“ čekali čak 7 celih filmova da konačno vide taj poljubac! Ipak, iako se u filmovima sve čini idealno, u stvarnom životu i nije baš tako – glumica Emma Watson, koja tumači lik Hermione, u najsvežijem intervjuu priznaje da joj je bilo ne samo neprijatno, već i čudno i neprirodno da se ljubi sa kolegom Rupertom, na kog je gledala kao na brata u tom periodu.

Emma priznaje da je bila “uplašena da romantične scene nje i Ruperta nikada nećemo videti jer to nisu mogli da shvate ozbiljno”. Ona i njen kolega Rupert Grint su se neprestano smejali dok su pokušavali da snime scenu ljubljenja: “Znala sam da ću morati da budem ta koja će se više potruditi i uozbiljiti za ovu scenu jer Rupert neće, tako da sam jednostavno morala da se potrudim”, kaže Emma u specijalu.

U vreme kada su morali da snime poljubac, Emma i Rupert su se poznavali skoro deceniju. Postali su bliski prijatelji, što je Emmi otežavalo da ozbiljno shvati poljubac: “Poljubiti Ruperta je jedna od najtežih stvari koje sam ikada morala da uradim, sve to činilo se pogrešnim. Toliko pogrešno na svakom nivou jer smo Daniel, Rupert i ja kao braća i sestre”-zaključuje glumica.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram