Evo zašto je Emma Watson umalo odustala od uloge u “Harry Potter”-u
Za fanove Harry Pottera verovatno je nemoguće zamisliti nekog drugog osim Emme Watson u ulozi Hermione, međutim, to se umalo i desilo! Kako navodi Digital Spy, u jednom od momenata u novom filmu / emisiji koji ova ekipa priprema, Emma govori o tome zašto je želela da odustane od filma i same uloge u Harry Potter-u koja joj je donela ogromnu slavu!

Govoreći o prolasku kroz taj period, Emma se prisetila: „Mislim da sam se uplašila, mnogo. Tada sam trebala da prelomim da li želim da budem u filmu i to je zaista teška odluka, jer to ostaje za ceo život. Da, zaista sam bila uplašena” – govori glumica o tome zašto je umalo odustala od uloge u filmu.

Emma je dalje dodala kako joj je podrška fanova pomogla da prevaziđe sve sumnje koje je imala i tvrdila je da su oni zaista želeli da vide njen uspeh i da su članovi glumačke ekipe jedni drugima čuvali leđa i zaista su se podržavali međusobno.

Za kraj, ne zaboravite da će se emisija o ponovnom okupljanju Harry Pottera emitovati 1. januara 2022. na HBO platformi, gde ćemo moći da otkrijemo još mnogo toga o ovoj zanimljivoj ekipi!

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram