Potvrđeno je: Harry Potter ekipa će se uskoro okupiti, evo i zašto!
“Harry Potter” je toliko poznat serijal da ga gledaju sve starosne generacije već godinama unazad i sigurni smo da nikada neće postati star, i da će se gledati još vrlo dugo! O okupljanjuHarry Potter” ekipe se govori već dugo, pa svi očekuju da se to jednog dana i desi, međutim, sada je najbolje vreme za tako nešto, i zaista postoji ogroman povod – slavi se čak 20 godina od filma “Harry Potter and the Philosopher’s Stone”, a okupljanje je, izgleda, potvrđeno!

Naime, Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint (kao i ostatak ekipe) pozvani su da se okupe povodom velikog jubileja, i to da snime specijalnu epizodu posvećenu Hogwartsu i samom Harry Potteru, nešto nalik na projekat koji su uradili glumci iz “Friends” serijala. Sve to trebalo bi da se odigra u Warner Brothers Studio Tour-u u Londonu.

”Najbitnije je da kroz ovaj projekat zaista želimo da prikažemo koliki talenat stoji iza svega što je urađeno. Bilo bi zaista neverovatno da se ovo desi, a i kompanija je ponudila velike svote novca glumcima. Znamo da se većina glumaca više ne veže toliko za Harry Pottera, ali budimo realni, taj serijal filmova im je doneo slavu. Imaju mnogo uspomena sa snimanja. U ovakvoj epizodi koju planiramo da uradimo glumci će ispričati priču koja stoji iza same scene, biće intervjua i mnogo novih otkrića”-poručuje izvor.

Dakle, da sumiramo – potvrđeno je! Glumci se zaista okupljaju posle toliko vremena, a ovu potvrdu objavio je HBO Max. Za kraj, imamo da dodamo da je objavljivanje planirano za 01.januar 2022.godine, što je zaista vrlo blizu!

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Promo