Ljubav cveta: Kim Kardashian i Pete Davidson se drže za ruke!
Porodica Kardashian – Jenner generalno ne može da provede jedan dan bez neke drame – uvek se nešto dešava i verujemo da im nikada nije dosadno! Ovog puta radi se o Kim Kardashian, koja je vrlo skoro okončala brak sa reperom Kanyeom Westom, ali izgleda da se upustila u novu romansu, i to sa dosta mlađim momkom, Peteom Davidsonom! Da njihova ljubav cveta govori to što se u najnovijim fotkama vide kako se drže za ruke. Za više detalja, pročitajte nastavak teksta.

Naime, paparaci prate Kim gotovo svuda, pa je uhvaćena u Palm Springsu u Kaliforniji u sredu, i to na dan Peteovog rođendana. Bila je obučena u veoma opuštenu odeću, kežual varijantu, kao i njen izabranik Pete. Ono što je svima najviše privuklo pažnju jeste upravo to što se oni drže za ruke, što je dokaz da je ljubav i te kako prisutna. Da pogledate fotografiju, kliknite OVDE.

Izvor navodi da Kim i Pete zaista vole da provode vreme zajedno, prijaju jedno drugome, a kažu i da je Pete pravi šmeker i romantičan tip, pa da non stop pokušava da usreći svoju izabranicu. Iako smo već svi upoznati sa činjenicom da veze u kojima je Davidson bio ne traju dugo, možda ova bude ona prava. Šta vi mislite?

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram