Evo kako Kim i Kanye odgajaju svoju decu nakon razvoda

Većina holivudskih veza i brakova su ili totalno ludi ili se raspadnu, i to su činjenice. Brak biznismenke, rijaliti zvezde i influenserke Kim Kardashian i umetnika Kanyea Westa je nakon prve (lude) faze doživeo i raspad u mesecima januar i februar ove godine, međutim, oni su odlučili da ostanu u dobrim odnosima za dobrobit svoje dece. Ono što su oni odlučili jeste da se razvedu i ne žive zajedno više (pre svega na nagovor Kim), ali da oboje ostanu prisutni u vaspitavanju četvoro dece koje imaju. Sada otkrivamo kako Kim i Kanye postižu da odgajaju svoju decu kada su razvedeni.

Kako navodi izvor, sve ide jako lepo i uspešno: “Kanye i Kim su zaista uspešni u roditeljstvu iako su razdvojeni, jer oboje žele ono što je najbolje za decu. Sva njihova deca su zaista dobro. Iako je Kim posegla za razvodom u februaru, oni podržavaju jedno drugo u roditeljstvu i odgajanju dece”.

Takođe, izvor navodi da je Kim otvorena za novu ljubav: “Kim je trenutno fokusirana na svoj brend i na decu, međutim, ona se neće odupreti novoj ljubavi ukoliko sretne nekog ko joj se čini kao ‘onaj pravi’. Ona je zaista uvek bila odlična mama, odlično balansira sa svojim vremenom tako da se posveti deci što je više moguće. Vreme provedeno sa porodicom je za nju najbitnije”-poručuju.

 

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram