V (BTS) otkrio: Evo ko je moj celebrity crush!
Čini se da su BTS army takođe fanovi serije “Emily In Paris” – u toj seriji Mindy izvodi pesmu poznatog boybenda BTS – Dynamite tokom jedne od epizoda iz nedavno objavljene druge sezone. Pored fandoma, dva člana BTS-a su takođe podelili su svoju zahvalnost seriji za izvođenje njihovog Billboard Hot 100 broj 1 singla, a član benda po imenu V otkrio je da mu je Lily Collins, koja glumi Emily, zapravo “celebrity crush”!

Naime, dva člana benda, RM i V objavili su scenu iz serije, a V je čak objavio i na svom feed-u, i nije davao nikakav komentar osim dva srca! Takođe, glavna glumica serijala, Lily Collins, podelila je objavu o tome, i tu je klupko počeo da se odmotava!

Radi se o tome da je V otkrio da je dugogodišnji fan glumice, i to je prvi put rekao 2018.godine u intervjuu, gde je potvrdio da je ona njegova “celebrity crush” odnosno simpatija koja je slavna! V takođe kaže da su mu filmovi i serije gde Lily glumi omiljeni – dakle, ova slatka devojka zaista je zapala za oko poznatom mladiću!

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram