Otkrivamo: Da li BTS pravi pauzu?
Boy bend iz Južne Koreje, BTS, osnovan je 2010. i debitovao je 2013. u okviru Big Hit Entertainment-a. Ova izuzetno popularna grupa od čak sedam članova, provodiće vreme sa svojim porodicama i voljenima tokom praznične sezone, navodi se u saopštenju. Ipak, nema razloga za brigu, jer iako mnogi misle da će ova pauza potrajati dugo – izgleda da je samo odmor i vreme za porodicu, i da se BTS uskoro vraća! Sada otkrivamo kako će njihov odmor izgledati i da li prave pauzu.

U Twitter izjavi od 5. decembra 2021, Big Hit Music, kompanija benda, objavila je par informacija o odmoru koji predstoji momcima – a apsolutno su ga zaslužili!

„Želeli bismo da vas obavestimo da BTS planira da uzme drugi zvanični produženi period odmora od svog prvog u 2019, nakon što završe svoje zvanične zakazane događaje za BTS Permission To Dance On Stage – LA i Jingle Bell Tour 2021”- stoji u obaveštenju na Twitteru.

Dakle, otkrivamo da će svih sedam članova benda biri na pauzi neko vreme, ali nema mesta za brigu – u saopštenju se ističe da će bend ostati aktivan kako bi mogli da se druže sa fanovima!

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram