Ne podnosi ga: Kim ne prija ni da je u istoj prostoriji kao Kanye!
Kim Kardashian „jedva podnosi da bude u istoj prostoriji“ kao bivši suprug Kanye West i „ne želi da prisustvuje“ maminoj zabavi za Badnje veče, rekao je izvor ekskluzivno za The Sun! Uh, kakva izjava! Već duže vreme sve se vrti oko drame između rijaliti zvezde Kim Kardashian i repera Kanyea Westa – Kim je očajnički želela razvod, jer želi da provodi vreme sa novim dečkom, dok Kanye i dalje želi samo Kim! Ipak, biznismenka apsolutno ne podnosi bivšeg muža, a evo kako reaguje na njegovo prisustvo.

Naime, Kanye je jasno stavio doznanja da želi da se ponovo udruži sa Kim i da zajedno rade na svom braku, odnosno na tome da ga poprave, ali Kim je uzvratila potpuno drugačije od njega – ona očajnički želi da bude solo, i da provodi vreme sa dečkom Peteom Davidsonom! „Kim želi da bude u dobrim odnosima sa Kanyeom, on je ipak otac njene dece, ali ona je krenula dalje i ne želi da bude u ljubavnoj vezi sa njim, a on nije prešao preko toga”- rekao je insajder.

“Kanye je dobrodošao na Badnje veče jer je on deo porodice, a ona je fokusirana na zajedničko roditeljstvo i ne želi da pravi dramu, iako bi ona radije da on ne prisustvuje porodičnim događajima jer se ne slažu oko mnogih stvari. Bukvalno da ne podnosi, ne može da bude u istoj prostoriji kao on”- prenosi izvor. Dakle, tenzija je u kući Kardashiana!

Za kraj, poručuju koliko ona želi da Pete bude tu za praznike: “Ona zna da će biti nezgodno i čudno ako i Pete bude tamo i ona zaista ne želi da budu na istoj zabavi, Pete i Kanye. Kim očajnički želi Petea da bude sa njom za praznike, njena cela porodica ga voli i on joj je vratio osmeh na lice nakon svega”- zaključuje izvor.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram