Otkrivamo: Kako Kim Kardashian i Pete Davidson planiraju da provedu praznike?
Kim Kardashian je već izrazila želju da bude “slobodna žena” i da želi da stupi u vezu sa dosta mlađim komičarem Pete-om Davidsonom. Njih dvoje su novopečeni par, koji je zapravo bio zaista neočekivan – njihova veza desila se odjednom i odjeknula kao glavna vest u medijima. Izgleda da se oni zaista vole, jer sada otkrivamo kakve planove oni imaju za praznike – izgleda da će ih provesti zajedno, u krugu porodice!

Kim se sa Pete-om zabavlja više od mesec dana, i sada otkrivamo da ga je čak pozvala i na godišnju božićnu zabavu njene majke Kris Jenner, što može značiti da njihovu vezu shvata zaista ozbiljno!

„Zaista je uzbuđena i srećna što ima Pete-a u blizini, a Kris je već opsednuta njime, obožava ga”, rekao je izvor blizak Kim. „Cela porodica prosto obožava Pete-a i zaista bi volela da provede praznike sa njim”.

Izvor je nastavio: „Kim i Pete imaju mnogo predstojećih planova i stvari idu jako dobro među njima. Čak je razmišljala da ode sa njim u Majami za Novu godinu, jer je on rekao da bi voleo da ode tamo za Novu godinu”. Ovo povezujemo sa time što će Pete i pop zvezda Miley Cyrus biti zajednički domaćini specijalne Mileyne novogodišnje žurke uživo za NBC! Ovo se ne sme propustiti, definitivno.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram