Evo kako Gigi i Bella Hadid reaguju na raskid Dua Lipe i Anwara!
Nakon mnogo raskida i ponovnih stupanja u vezu, pevačica Dua Lipa i model Anwar Hadid raskinuli su naizgled poslednji put u utorak, 21. decembra. Iako je veza možda prekinuta, Anwarove sestre, modeli Gigi i Bella, nadaju se da će par moći da reši svoje probleme, rekao je izvor blizak porodici. Uprkos razlazu, sestre Hadid bile su bliske sa pevačicom pre nego što je stupila u vezu sa njihovim bratom i nadaju se da će zadržati vezu – sada vam bliže prenosimo kako one doživljavaju sam raskid para.

Izvor je rekao da, nažalost, izgleda da se Anwarova i Duina veza završila „ovaj put zauvek“, ali su se devojke zbližile mnogo pre nego što je pevačica stupila u vezu sa Anwarom: „Bella i Gigi su bile dobre prijateljice sa Duom pre nego što su ona i Anwar počeli da se zabavljaju. Tako su zapravo i počeli da se viđaju i upoznali se, tako da apsolutno planiraju da održe prijateljstvo sa njom” – priča izvor.

Iako raskidi mogu biti bolni, činjenica da su oboje još uvek bliski pokazuje da su Dua i Anwar zajedno došli do kraja veze. „Bella i Gigi štite svog brata, tako da činjenica da su i dalje u dobrim odnosima sa Duom samo pokazuje da među njima nema zle krvi, tačnije bilo kakve mržnje” – rekao je izvor. Ipak, to ne znači da se ne nadaju da će par preokrenuti stvari: “Definitivno su obe tužne zbog cele situacije jer gledaju na Duu kao na sestru. Iako se Bella i Gigi nadaju da će se Anwar i Dua pomiriti, njih dvoje zaista vjeruju da su ovoga puta stavili tačku na svoju ljubav”.

Dakle, Dua i sestre Hadid su i dalje u dobrim odnosima, a Bella i Gigi zaista žele da Anwar i Dua ponovo budu zajedno, iako za tako nešto više nema nade. Eto kako se stvari odvijaju u toj porodici!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram