Emma Watson otkriva: Zašto sam se zaljubila u Toma Feltona

Zvezde Harry Pottera, Emma Watson i Tom Felton, konačno se bave svojom romansom van ekrana o kojoj se dugo pričalo! Oni su bili zajedno van kamera, a sve to pripisuju “hormonima” u to vreme. Ipak, i sama glumica otkriva zašto se i kako zaljubila u glavnog “zloću” iz filma, odnosno u Toma!

U specijalnoj emisiji povodom 20-godišnjice filmova, glumci govore o pojačanim tinejdžerskim hormonima koji se pojavljuju u vreme snimanja filmova i tome kako su se nosili sa tom situacijom.

„Bilo je simpatija, izlazili smo jedni sa drugima, kao da smo u školi, radili smo sve što bi inače normalni tinejdžeri radili. Bilo je potpuno isto okruženje kao u normalnoj školi, s tim što smo mi bilo na času Odbrane od mračnih veština” – pričaju glumci.

Ono što su svi jedva čekali jeste tema ljubavi između kolega – Toma Feltona i Emme Watson. Oni su priznali da između njih postoji nešto više: “Emma i ja smo se oduvek voleli, zaista, i to mnogo” – priznaje Tom.

Glumica je objasnila i trenutak kada se prvi put zaljubila u Toma, još kada su bili deca i zajedno radili na setu: “Ušla sam u sobu u kojoj smo imali podučavanje pre snimanja. Dobili smo zadatak da nacrtamo kako mislimo da Bog izgleda, a Tom je nacrtao devojku sa kapom na skejtbordu, i tada sam se zaljubila u njega” – otkriva Emma!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram