SOMI objavila debi album “XOXO”!
2021. je bila ključna godina za SOMI, koja je objavila svoj prvi solo album XOXO krajem oktobra. Naslovna pesma sa istim imenom ima preko 70 miliona pregleda na YouTube-u od trenutka objavljivanja, a čak je donela i neke viralne plesne izazove na TikTok-u. Sada, 20-godišnjakinja nastavlja da promoviše album novim spotom!

Fanovi SOMI znaju da je ona prešla dug put do slave – takmičila se u rijalitiju Sixteen, a kasnije je pobedila u seriji Produce 101 da bi osnovala grupu pod nazivom I.O.I. Nekoliko godina kasnije, raskinula je ugovor sa JIP Entertainmentom i otišla u The Black Label, gde je sklopila ugovor sa Interscope Records-om.

“Ulila sam svoje srce i dušu u svaku pesmu na albumu koji sam objavila pokušavajući da usavršim zvuk” – kaže pevačica. Ovaj album, inspirisan SOMI-inim svakodnevnim životom, pokazuje njene različite strane, bilo da se radi o opakoj „XOXO” kraljici ili energičnoj „DUMB DUMB” devojci. Ova mlada umetnica zaslužuje više pažnje, te ćemo o njoj više pisati u skorije vreme!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram