Prvi put posle raskida: Shawn i Camila viđeni zajedno!
Najomiljeniji par međunarodne muzičke industrije, Camila Cabello i Shawn Mendes, objavili su da su raskinuli u novembru prošle godine. Njihov raskid je bio šok za mnoge fanove i medije širom sveta, jer je delovalo da je među njima sve savršeno, i da se nikada neće rastaviti. Par je tvrdio da će ostati prijatelji uprkos tome što više nisu u romantičnoj vezi, a izgleda da su ipak zaista drugari – sada su, prvi put nakon raskida, viđeni zajedno!

Naime, bivši par primećen je zajedno u Majamiju u četvrtak, a njihove slike postaju viralne na društvenim mrežama, jer je ovo prvi put da su zajedno nakon raskida!

Camila i Shawn su viđeni u parku kako zajedno šetaju svog psa, zlatnog retrivera Tarzana. Kanadski pevač je delovao opušteno, u beloj majici i plavim farmerkama dok je držao Tarzana za povodac tokom lagane šetnje. Kubanka je, ipak, za izlazak odabrala kratku preplanulu haljinu. Mnogi misle da ovo znači da je par ponovo zajedno, ili možda samo misle na psa – sigurni smo da je Tarzan navikao da bude u društvu oba pevača istovremeno. Ipak, drago nam je da vidimo da su Shawn i Cam u dobrim odnosima!


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram