Hoyeon Jung iskreno: Zbog slave sam prestala da jedem!
Zvezda Squid Game-a, Hoyeon Jung, ili takođe poznata kao Igrač 067 u južnokorejskoj top seriji, iskreno otkriva kako se nosila sa uspehom preko noći nakon što je serija objavljena. Postati slavan ima svoje prednosti i mane – mnogi ljudi uživaju u slavi, ali nekima je teško da se nose sa tim, posebno ako slava dođe neočekivano, preko noći.

Hoyeon Jung, koja igra ulogu Kang SaeByeok u “Squid Game”-u, nedavno je iskreno govorila o tome kako joj je bilo teško snaći kada je postala slavna: “Ceo život promenio mi se za svega mesec dana. Osećaj, pa ne mogu opisati rečima. Postoji granica za ono što reči mogu da izraze, taj osećaj ne mogu” – započela je priču. Zatim, rekla je kako je dosta smršala zbog toga: “Izgubila sam osam kilograma. Ne znam zašto, ali nisam mogla da jedem u tom periodu. Bila sam tako zbunjena i bilo je tako haotično, nisam mogla da verujem šta mi se dešava”.

Glumica je dalje izjavila da je, bez obzira na to koliko je postala poznata, njena porodica ostala prizemna i da je mogla da se osloni na nju: “Moja mama se šalila i govorila da je moja gluma bila veoma realna, imala je utisak da sam zaista takva i u stvarnom životu”.

Za kraj, rekla je još nešto o porodici: “Moja mlađa sestra se nikada nije interesovala za moju karijeru. Prosto me i dalje gleda samo kao njenu sestru, ne kao slavnu glumicu” – zaključuje Hoyeon.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram