Jin (BTS) otkrio da je izgubio 4 kilograma zbog bolesti!
Fandom K-Pop boybenda, ARMY, nedavno je bio ožalošćen kada su vesti da su RM, Jin i Suga bili pozitivni na Covid dospeli u medije. Dok su se BTS pevači oporavljali od virusa i konačno sada pušteni iz karantina, zdravlje pevača ipak nije baš najbolje. Tokom nedavne interakcije na Instagramu između Jina i J-Hope-a, Jin je otkrio sa kakvim se problemom suočio zbog opakog virusa.

Na svom Instagram profilu, J-Hope je u utorak podelio sliku svoje odevne kombinacije dana sa natpisom „#outfit“. Na slikama se vidi kako član K-pop benda pozira pred kamerom pored zelenila dok nosi belu majicu i pantalone sive boje uz bež dugi kaput. Odlučio se i za kapu, masku i patike da upotpuni izgled. Ipak, ono što nam je više privuklo pažnju jeste činjenica koju je Jin otkrio ispod posta!

Ispod posta primećuje se Jinov komentar – iako je na korejskom, evo šta je napisao: “J-Hope, izgubio sam 4 kilograma. Trebalo bi da mi kupiš obrok”. Naravno, J-Hope je odgovorio: „Jin, žao mi je zbog toga”, napisao je pevač, uz emodžije koji plaču. Ovo sve ukazuje da korona zaista nije zezanje, i da trebate da se pazite!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram