Julia Fox potvrdila romansu sa Kanye Westom!
Julia Fox i Kanye West se zaista zabavljaju, što je prva potvrdila sama Julia! Glumica (31) je javno podelila svoj stav o ovom pitanju u Interview magazinu, gde je opisala sve – od trenutka kada su se Kanye i ona upoznali, do trenutka kada su ona i reper izašli na prvi pravi djet! Sve detalje ove romanse pročitajte u nastavku.

Fox je ispričala kako je upoznala Kanyea u Majamiju u novogodišnjoj noći: “Ima veoma zabavnu energiju, zaista. On je mene i moje prijatelje čitavu noć zasmejavao, plesali smo i bilo je divno. Odlučili smo da zadržimo tu pozitivnu energiju i odletimo u Njujork” – priča glumica.

Pričajući dalje, Julia je primetila da, iako je Kanyeov avion sleteo u 18 časova, on je ipak stigao na vreme da pogleda predstavu koja je počela u 19 časova, a njegova tačnost ju je “impresionirala“. Otkrila je kako je Kanye organizovao celo fotografisanje za njih dvoje dok su drugi ljudi u restoranu večerali: “Celom restoranu se to dopalo i bodrili su nas” – otkriva Julia.

Takođe je primetila kako ju je Kanye iznenadio “celim hotelskim apartmanom punim nove odeće”, i rekla je kako je to bukvalno sam svake devojke: “Osećala sam se kao da sam u Pepeljuzi, kao da sam u filmu. Ne znam kako je to uspeo, niti kako je sve to uradio na vreme, ali bila sam zaista iznenađena. Tek nam je bio drugi dejt, a on je sve to uradio za mene”. Za kraj, Julia je potvrdila romansu, ali je rekla da još nije sigurna kuda stvari vode – volela bi da nastavi da bude sa njim, ali videće šta im budućnost nosi.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram