Tini i Sebastian viđeni zajedno na venčanju!

Tini Stoessel i Sebastian Yatra su u periodu 2019./2020. bili najomiljeniji Latino par – svi su znali za njih, ljubav i karijere su im cvetale i sve je izgledalo divno i bajno. Ipak, njihovoj vezi došao je kraj u maju 2020.godine, kada su saopštili da su raskinuli. Teorija o raskidu bilo je mnogo, ali još letos oni su se družili u Majamiju. Sada je bilo venčanje njihovog društva, Stefi i Ricky-ja i Tini i Seba su viđeni zajedno na venčanju!

Novinar Rafa Juli je preneo samo par sitnih informacija, a saznajemo da je venčanje bilo krajnje tajno – svi su zamoljeni da ne snimaju i ne slikaju, i HOLA magazin će kasnije preneti sve detalje: “Informacije su veoma kratke. Jedni kažu da su ponovo zajedno, ali su na venčanje ipak došli odvojeno. Sebastian je došao u pratnji obezbeđenja. To je jedino što smo uspeli da dobijemo od informacija” – uveravao je novinar o tajnosti u kojoj je venčanje održano

Takođe, prenosi se i kako je Sebastian stigao u Argentinu: “Yatra je već u zemlji i već postoje slike koje ukazuju da je on bio u Tininoj kući. Ovo im nije prvi put da su zajedno nakon raskida” – poručuje izvor. Ono što je nama interesantnije jeste samo venčanje – Seba i Tini su viđeni zajedno! Dok je Tini pevala svoju pesmu “Recuerdo” zajedno sa Mau i Ricky-jem, i Sebastian joj se pridružio na sceni pevajući i plešući. Na žalost, to je sve što trenutno imamo od informacija, ali čim dobijemo nove – prenećemo vam!


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram