Da li su Charli D’Amelio i Chase Hudson ponovo zajedno?
Fanovi TikTokera Charli D’Amelio i Chase Hudson-a uvereni su da je par ponovo zajedno još od 2021. godine nakon što su njihove slike postale viralne na društvenim mrežama! Već je poznato da je par raskinuo 2020. nakon što su bili zajedno od 2019. Kada je Charlina i Chaseova veza prvi put postala javna, fanovi su bili oduševljeni što su ih videli zajedno. Međutim, stvari nisu dugo trajale, jer su se vesti o njihovom razdvajanju pojavile na internetu godinu dana kasnije.

Glasine o tome da su Charli i Chase ponovo zajedno počele su 2021. nakon što je nekoliko slika njihovog grljenja i ljubljenja postalo viralno na društvenim mrežama. Na slikama se vidi Charli kako nosi crni topić, dok Chase nosi jaknu. Trenutno je neotkriveno ko je uslikao fotografije ili kako su se fotografije pojavile na internetu, ali nije trebalo dugo da postanu viralne i da pokrenu spekulacije da su opet zajedno

Takođe, i sama Charli je pričala o vezi sa Chaseom: “Veze u mojim godinama su teške, naročito kada imate javnu vezu i javni raskid za koji svi znaju. Mislim da nas je upravo to nekako učinilo da rastemo kao ljudi, zbog čega smo sada tako bliski i možemo da budemo prijatelji, jer na kraju krajeva, znam da se mogu osloniti na njega za bilo šta, a on zna da se isto može osloniti na mene”- zaključila je Charli.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram