Kanye West imenovan kao osumnjičeni u slučaju zločina!
Reper (i bivši muž Kim Kardashian) Kanye West, je dospeo na naslovne strane zbog svoje romanse sa glumicom Juliom Fox, a usred iste, reper je imenovan kao osumnjičeni u izveštaju o zločinu koji je objavljen od strane LAPD Newtown sektora u četvrtak, preneo je Variety. TMZ je prvi preneo da se incident istražuje i da je tretiran kao prekršajna kazna od čak šest meseci!

Portparol LAPD-a, Drake Madison, takođe je obavestio Bilboard da se incident dogodio oko 3 sata ujutro u aveniji South Santa Fe u centru Los Anđelesa. Kako prenosi TMZ, prijavljena svađa dogodila se između Kanyea i obožavatelja koji je tražio njegov autogram. U video snimku koji je objavio TMZ, reper je viđen kako viče: “Jeste li vi to rekli ili ne? Jeste li to rekli ili ne? Jer to se desilo je**no sada, sada ste to uradili”!

Prema izveštajima, u noći kada je reper imenovan kao osumnjičeni, on je ranije te večeri bio napolju u Delilah-u u Zapadnom Holivudu sa Juliom Fox. Kasnije je objavljeno da je Kanye izašao iz dvorane u Zapadnom Holivudu, dok je Julia ostala u klubu. U samoj istrazi još nisu navedena hapšenja, te se Kanye tek treba pozabaviti optužbama i još nije objavio nikakvu izjavu u vezi sa istima.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram