Evo kako je izgledao baby shower Kylie Jenner!

Trudna rijaliti zvezda i biznismenka, Kylie Jenner,  proslavila je dolazak svog drugog deteta spektakularnim baby shower-om kome su prisustvovali njeni prijatelji i porodica. Ova 24-godišnja zvezda, za koju se veruje da se već porodila, otkrila je neke sitne detalje njenog baby shower-a na Instagramu, pa hajde da vidimo kako je ovaj sladak događaj izgledao.

Naime, Kylie je podelila post na Instagramu uz tri emodžija: belo srce, beba sa oreolom i žirafa. Međutim, ono što je interesantno jeste da su se žirafe pojavile na nekoliko fotografija, uključujući i onu na kojoj je Kylie pozirala ispred tri drvene skulpture žirafa. Pažljiviji pogled na raspored stolova pokazuje da je Kylie koristila motive žirafa kao kartice za mesto. Postavka sa ružičastom temom bila je najintrigantniji aspekt slika, što možda pokazuje da Stormi dobija sestru.

Milionerka je potom pokazala i poklone – jer kako da jedan ovakav događaj prođe bez poklona? Među istima su Dior kolica, ogromna Dior torba za pelene i mnoge Tiffany & Co. kesice. Da podsetimo, rijaliti zvezda i Travis Scott potvrdili su u septembru 2021. da očekuju svoje drugo zajedničko dete, a sada je samo pitanje trenutka kada će se poroditi.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram