Kim Kardashian i Pete Davidson uživaju na pizza dejtu

Posle romantičnog bekstva na Bahame, stvari između Kim Kardashian i Petea Davidsona nastavile su da se zahuktavaju kada su nedavno izašli na italijansku večeru u Los Anđelesu. Par, koji je prošle nedelje stigao u državu, držao se ležernih kombinacija dok su bili u poseti lancu restorana “Jon and Vinny’s pizza”. Kardashianka je nosila pulover i kožne pantalone, dok se komičar odlučio za sportski duks i šarene pantalone. Insajder sada tvrdi da Kim i Pete uživaju u njihovoj ljubavi, i da se mnogo vole!

Naime, izvor je za E! News otkrio da je par sedeo u separeu u uglu iza restorana kada su podelili dve pite i druga jela 11. januara: “Rekao bih da je to bio intiman sastanak. Delovao je kao sladak izlazak, čak i kada su došli u separe bili su blizu ostalim ljudima”, rekao je insajder.

Njihov noćni izlazak nije se završio na tome – par je takođe viđen u lokalnom Rite Aid-u na sladoledu. U jednom trenutku tokom večeri uslikani su kako uživaju u slatkim zagrljajima. U izveštaju se navodi da njihova veza lepo napreduje, ali da Kim još uvek ne pominje Pete-a deci i da će to uraditi kada se naviknu na njen i Kanyeov razvod. Ipak, otkriva se da ostatak porodice mnogo voli Petea i da ga zaista cene.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram