Da li ste znali da omiljena bioskopska grickalica ima ,,svoj dan“? Potpuno zasluženo! Svetski dan kokica 19. januara obeležiće svi Cineplexx bioskopi u Srbiji tako što će uz svaku kupljenu ulaznicu posetioci dobiti i male kokice na poklon.

Specijalna i pažljivo odabrana receptura pripreme Cineplexx kokica već deceniju garantuje ,,ljubav na prvi zalogaj“ i nesumnjivo spada u kategoriju najomiljenije bioskopske grickalice.

Ne postoji idealniji način da se Svetski dan kokica, ove srede 19. januara, provede uz neki od fimova sa repertoara Cineplexx bioskopa i omiljenu poslasticu koji dobijate gratis uz kupljenu ulaznicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cineplexxrs

Repertoar Cineplexx bioskopa imaju raznovrsnu ponudu filmova, od animiranih preko filmova domaće produkcije do svetskih blokbastera, pa vas tako očekuje ,,Zlatni dečko“, ,,Vrisak“, ,,Spajdermen: Put bez povratka“, ,,Matriks: Uskrsnuća“ ali i sinhronizovane porodične avanture, kao što su ,,Kliford: Veliki crveni pas“. ,,Pčelica Maja 3: Zlatno jaje“, ,,Pevajmo 2“ i igrana pustolovina ,,Vuk i lav“.

Na vama je da izaberete film, a za potpuno uživanje pobrinuće se Cineplexx bioskopi koji poklanjaju  besplatne kokice uz svaku kupljenu ulaznicu. Vidimo se da zajedno proslavimo Svetski dan kokica!