Iznenađenje: Harry Styles najavio nove datume svoje turneje
Pevač Harry Styles priredio je pravo iznenađenje za fandom – objavio je nove datume za svoju “Love on tour” turneju u Velikoj Britaniji. Već dobro znamo koliko je ovaj bivši član One Direction-a stekao slave tokom prethodnih godina – objavio je brojne hit singlove, održao američku turneju i biće glavna zvezda Coachelle ove godine, a sada se konačno vraća u Veliku Britaniju i to da održi poprilično dugi niz koncerata!

Naime, novi datumi uključuju koncert u Glasglow Ibrox Stadiumu 11.juna, a odmah 15.juna nastupiće u Manchester Emirates Old Traffordu, dok će 18.juna biti na Wembley Stadiumu u Londonu. Ipak, ima jedna interesantna stvar koju smo primetili – u Dablinu će održati koncert 22.juna, dok će 26. biti u Nemačkoj, ali tu postoji jedna praznina između nastupa, u slučaju da Harry odluči da stane i nastupi na nekom muzičkom festivalu!

Hajde da vam bolje pojasnimo ovo iznenađenje koje Harry možda sprema – Glastonbury festival će ponovo biti održan prvi put nakon leta 2019.godine, od 22.-26.juna, a to daje pevaču savršenu priliku da nastupi tamo! Deo pevača koji će nastupiti na Glastonbury-ju su Billie Eilish i Diana Ross, ali će nastupiti još mnogi, među kojima se može naći baš Harry.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram