Julia Fox insistira: Nisam sa Kanyeom zbog novca i slave!
Iako je Kanye West uzaludno pokušavao da ponovo pridobije Kim Kardashian nakon njihovog rastanka, izgleda da je slavni reper “Ye” pronašao utehu u glumici Julii Fox. Pre svega par nedelja, slavna glumica potvrdila je romansu sa reperom, pa je od tog trenutka non stop pod reflektorima paparaca, a u svežijem intervjuu Julia insistira na tome da je sa Kanyeom zbog njegovih osobina, a ne zbog slave i novca.

Iako je tačno da je glumica možda postala milijarderka kada se upustila u vezu sa Kanyeom, ona ipak insistira da zabavljanje sa muškarcima koji imaju novac nije zato što ona želi taj novac, već se prosto “zadesilo da je non stop sa takvim muškarcima”.

U svežijem intervjuu (tačnije podkastu u kome je gostovala) Julia je odbacila spekulacije da je imala bilo kakve skrivene motive kada je ušla u vezu sa bogatim reperom, rekavši da je “zaista nije briga“ za novac koji Kanye ima.

“Ljudi su kao ‘Oh, u toj vezi si samo zbog slave i novca’, a ja im na to samo kažem da sam izlazila sa milijarderima celog života. Iskreno, zaista me nije briga za novac. Želim da budem srećna i nastavim da radim ono što volim, to je sve” – zaključuje glumica.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram