Miranda Cosgrove iskreno: Razumem zašto je Jennette napustila glumu
Miranda Cosgrove je glumica koju najviše znamo iz Nickelodeonovog izdanja “ICarly”, gde je igrala glavnu ulogu, uz svoje prijatelje i kolege Jennette i Nathana. Jennette McCurdy, njena koleginica koja je tumačila ulogu Sam u “ICarly”, prošle godine objavila je vest da se povlači iz sveta glume, a sada Miranda iskreno poručuje da totalno razume Jennette, i da je zaista teško kada ste u poslu od malih nogu.

“Nije lako kada glumiš od malih nogu. Tačnije, teško je imati posao odrasle osobe kada si dete. Potpuno razumem njenu perspektivu i odluku 100 posto, međutim, ICarly nije isti bez Jennette, bez Sam. Nikada neće biti isto bez nje u seriji” – iskreno je rekla Miranda.

Nakon toga bila je upitana šta bi uradila da Jennette promeni mišljenje i odluči da se vrati u seriju, a Miranda je odgovorila: “Dočekala bih je raširenih ruku. Da ikada poželi da se vrati, vrata za nju bi, naravno, uvek bila otvorena”, rekla je glumica i nastavila: “Ali mislim da ona radi mnogo zaista kul stvari koje želi da radi i koje je ispunjavaju trenutno”. Za kraj, poručila je da misli da bi Sam u seriji i dalje ostala divlja i luda kao i ona sem iz 2007.godine iz prve verzije ICarly.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram