Demi Lovato najavila novu rok pesmu, pozdravila se sa pop žanrom!
Demi Lovato je spremna da se vrati svojim rok korenima! U petak, 21.januara, pevačica je u šali na svom Instagramu objavila fotografiju koju vidite iznad kako bi se pozdravila sa svojom pop muzikom, a najavila je novu rok pesmu. Ova vest odjeknula je društvenim mrežama, jer sada ćemo konačno videti malo drugačiju Demi, a to je mnogo obradovalo fandom!

Naime, pevačica je u šali ispod novog posta napisala “Sahrana za moju pop muziku”, gde je pozirala sa timom iz Island Recordsa, a onda je najavila svoju novu pesmu putem Instagram storija, na kome je direktor izdavačke kuće poručio: “Krši pravila, puštaj muziku koju želiš, kad god želiš”. U istom storiju, Demi je vrisnula od sreće, a u narednim podelila isečke iz nove rok pesme koja nas očekuje.

Što se stihova pesme tiče, ovo su jedini za koje, do sad, znamo: “Da, guraš me na ivicu / gurni me, laži me. Evo tvojih ulaznica za šou nakaza, dušo, to je naučna fantastika” – peva Demi u novoj pesmi, uz rok gitaru u pozadini. Još uvek nije objavljeno kako se pesma zove niti kada će izaći, ali mi verujemo da nas očekuje uskoro!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram