Lepe vesti: Nick Jonas i Priyanka Chopra postali roditelji!
Pevač Nick Jonas i glumica Priyanka Chopra postali su roditelji po prvi put u nedelju nakon što su dočekali ćerku čak 12 nedelja pre termina, otkriva Daily Mail. Devojčica, koja je rođena putem surogata, stigla je na svet u 27. nedelji u bolnicu u Južnoj Kaliforniji izvan LA, gde će ostati dok ne bude dovoljno zdrava da se vrati kući sa roditeljima, rekao je izvor blizak paru. Nick (29) i Priyanka (39), koji su se venčali 2018.godine, podelili su lepe vesti o novom članu porodice u izjavi objavljenoj na društvenim mrežama u petak.

“Presrećni smo što možemo da potvrdimo da smo dobili bebu preko surogat majke. S poštovanjem tražimo privatnost tokom ovog posebnog perioda, jer želimo da se fokusiramo na našu porodicu. Puno vam hvala” – napisao je par na Instagramu. Ipak, oni nisu otkrili više detalja o polu ili imenu deteta.

Prema insajderu, par je želeo da ima bebu zajedno već duže vreme, ali su im gusti rasporedi stali na put planiranju porodice. Na kraju su kontaktirali agenciju da istraže svoje mogućnosti i povezali su ih sa ženom za koju su verovali da je najbolja opcija da postane surogat mama. Mi čestitamo paru, a vas pitamo – da li ste očekivali ovako lepe vesti od Nicka i Priyanke?

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram