Otkrivamo: Da li Kylie Jenner nosi devojčicu?
Sestre Khloe Kardashian i Kendall Jenner su možda otkrile pol druge bebe koju očekuje Kylie Jenner sa reperom Travisom Scottom. Dok su sestre bile u kupovini u Kaliforniji, Daily Mail je uhvatio Kendall i Khloe na video pozivu sa njihovom mamom, Kris Jenner, dok gledaju lutke u roze odeći. Sada još ništa nije potvrđeno, ali otkrivamo da bi se ovo lako moglo shvatiti kao znak da će Kyliena druga beba biti devojčica!

Kao što nam je već poznato, Kylie i Travis potvrdili su vesti o bebi još u septembru 2021. putem slatkog videa na Instagramu. Ovaj par već ima trogodišnju ćerkicu Stormi, koju su dočekali u februaru 2018.godine. Prema izvoru, “Kylie se nikada u svom životu nije osećala spremnije za nešto. Ona i Travis su tako oduševljeni što su ponovo zajedno na ovom putovanju. Zaljubljeni su jedno u drugo i dele posebnu vezu kao roditelji koju niko drugi ne može da dodirne i pokvari” – otkrivamo u svežijem intervjuu.

Kao što smo rekli u uvodu, sestre Khloe i Kendall uhvaćene su u kupovini roze odeće, a mediji kažu da je Kylie-in baby shower bio u znaku žirafe jer je to na neki način “neutralna” baby tema, jer nije želela da otkrije da očekuje devojčicu. Ipak, ovo su sve glasine, pa ćemo morati da sačekamo još malo da vidimo.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram