Dan zaljubljenih je dan kada slavimo ljubav, a uz profesionalne make-up proizvode visokih performansi branda Catrice slavite ljubav prvo prema sebi. Nije vam potreban make-up artist ako u svom neseseru imate prave male beauty profesionalce uz koje ćete brzo i lako postići savršene make-up izglede.

Za usne spremne za poljupce isprobajte fantastičnu petorku nege usana. Kada krastavac, lubenica, goji bobica, korijen đumbira i hijaluronska kiselina kombinuju svoje moći, to može biti POWERFULL 5 NEGA ZA USNE. Hidratantna kombinacija superhrane intenzivno neguje usne ne ostavljajući osećaj lepljivosti. Uz to, POWERFULL 5 Nega za usne nudi iskustvo voćnog mirisa i naglašava prirodnu lepotu usana svojim suptilnim nijansama.

Zavedi ga pogledom. Crvena nije rezervisana samo za usne. Poigrajte se šminkom i nanesite crvenu nijansu ART COULEURS SENKE ZA OČI 370 BLAZING BERRY. Sa ovom nijansom sigurno nećete ostati neprimećeni.

Za Dan zaljublejnih želim da izgledam posebno kao iz make-up salona! Mogu, uz CATRICE!

Ako volite igrati na sigurno THE MATTE COCOA COLLECTION PALETA senki za oči sadrži tople čokoladne nijanse koje će se savršeno uklopiti u vaše oči i dodatno ih istaći. Paleta senki sadrži devet nijansi koje se mogu savršeno kombinovati.

Za Dan zaljublejnih želim da izgledam posebno kao iz make-up salona! Mogu, uz CATRICE!

Za trepavice pune volumena nanesite CATRICE GLAM & DOLL VOLUME  BLACK MASKARU. Intenzivna crna nijansa, četkica od elastomera u kombinaciji sa laganom teksturom čini maskaru lakom za nanošenje bez naprezanja trepavica. Da bi vaš izgled bio zavodljiv kako dolikuje mesecu ljubavi, potrebne su vam i trepavice pune volumena.Za Dan zaljublejnih želim da izgledam posebno kao iz make-up salona! Mogu, uz CATRICE!

Sakrijte nedostatke na prirodan način! Tamni podočnjaci, povremene crvene fleke na koži ili jednostavno sivkasta koža kojoj je potrebna svežina – samo su neki od razloga zašto ćete posegnuti za LIQUID CAMOUFLAGE HIGH COVERAGE TEČNIM KOREKTOROM koji obezbeđuje optimalno prekrivanje i negu. Tečni korektor je visoko pigmentiran, vodootporan i posebno dugotrajan. Lako se koristi sa praktičnim aplikatorom.

Za Dan zaljublejnih želim da izgledam posebno kao iz make-up salona! Mogu, uz CATRICE!

Retko je šao tako neodoljivo kao suptilno naglašeni obrazi. Savetujemo da za Dan zaljubljenih nikako ne preskočite rumenilo, savršene nijanse pronađite u BLUSH BOX GLOWING+MULTICOLOUR RUMENILU. Ovo raznobojno rumenilo će naglasiti lepotu vašeg lica prelepim, suptilnim sjajem.

Više od sjaja stiže uz CATRICE MORE THAN GLOW HAJLAJTER! Dodatno istaknite svoje lice ultra mekom, svilenkastom teksturom CATRICE MORE THAN GLOW HAJLAJTERA koji će vašem licu pružiti savršen sjaj.  Intenzivni metalik sjajni efekti nežno se stapaju sa kožom da bi se dodatno istakli.

Crvena je boja strasti i ljubavi. Trendovi boja dolaze i odlaze, ali jedan je bezvremenski: crveni. CATRICE ICONAILS Gel Lacquer lak za nokte osigurava da pronađete idealnu crvenu boju koja najbolje odgovara vašem ličnom tipu kože. Crvene nijanse CATRICE ICONAILS Gel Lacquer laka za nokte su odličan izbor da nokti budu u duhu Dana zaljubljenih. Sigurni smo da niko ne može da odoli šik crvenim noktima.