Hailey Baldwin otvorila dušu: Ne planiramo decu ove g
Manekenka Hailey Baldwin (Bieber) je otkrila kako su se njeni planovi za roditeljstvo razvili nakon udaje za mega pop zvezdu Justina Biebera, u septembru 2018.godine. Hailey i Justin su vrlo često bili otvoreni kada je roditeljstvo u pitanju, pa nisu krili da žele da postanu roditelji, a sada je manekenka otvorila dušu poručivši da ove godine neće biti bebe Biebera.

“Mislim da bismo u narednih nekoliko godina u idealnom slučaju pokušali da se ostvarimo kao roditelji, ali nikada ne znate koliko će taj proces pokušavanja trajati. Definitivno neće biti dece ove godine, to bi bilo previše užurbano za nas” –  otvorila je dušu Hailey u svežijem intervjuu.

Nakon što su se manekenka i pevač venčali 2018. godine, oboje su izrazili želju da dobiju bebu. Justin je još pre govorio da želi bebu što pre, ali Hailey je fokusirana na posao trenutno i želi da tako i ostane: “Postoji nešto što se dešava ženama kada se udaju. Svi uvek pretpostavljaju da prvo dolazi ljubav, onda dolazi brak, pa beba, a šta je sa svim stvarima koje želim da postignem u svom poslu? Mislim da mi je usađeno u glavu da ću morati da imam decu odmah i da ću želeti da budem mlada mama. Onda sam napunila 25 godina i kao, ja sam još uvek tako mlada, a nemam decu, i to je skroz okej” – poručuje manekenka.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram