Lepe vesti: Porodila se Kylie Jenner!
Od trenutka kada je Kylie Jenner objavila vest da je trudna po drugi put, buka oko njene trudnoće se ne smanjuje, i mediji su non stop pokušavali da predvide kog je pola beba, kada će se Kylie poroditi i slično. Kylie je, kao i u prvoj trudnoći, bila tiha i nije se mnogo prikazivala u javnosti (još tiša je bila u periodu Astroworld tragedije), ali se biznizmenka i rijaliti zvezda sada konačno oglasila na Instagramu i ima lepe vesti – porodila se!

Naime, Kylie je u nedelju, 06.februara, podelila lepe vesti na Instagramu – na novom postu napisala je “2/2/22” pored crno-bele fotografije na kojoj njena prva ćerka para Stormi Webster drži novorođenče za ruku. Ponosna mama nije otkrila ime bebe, ali je uključila emoji plavog srca i izvor za E! News je potvrdio da je rodila dečaka!

Travis Scott je komentarisao post sa, takođe, jednim plavim emojijem u obliku srca i šest emojija sa smeđim srcem. Ono što je zanimljivo jeste da je nova beba rođena samo jedan dan nakon Storminog rođendana – Stormi je proslavila 4.rođendan 1.februara, a njen brat rođen je 2.februara. Nama sada samo preostaje da čestitamo porodici.


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram