Kris Jenner ispričala neverovatnu priču: Kyliena ogrlica je predvidela budućnost!
Skoro su u živote Kardashain-Jennera došle vrlo lepe promene – još jedna beba došla je na svet, a u pitanju je sin Kylie Jenner i Travisa Scotta, Wolf Webster. Povodom toga, Kyliena mama, Kris Jenner, ispričala je zanimljivu i neverovatnu priču o ogrlici koja je praktično predvidela kada će se maleni Wolf roditi. Pored toga, ona je obradila još mnogo tema u svežoj epizodi “Ellen” šoua/emisije.

“Moje 11. unuče. Tako je sladak! Neverovatan je“, kaže Kris. “Bila sam u bolnici kada se on rodio. Bili smo Travis i ja i, naravno, Kylie, jer oni sada u bolnici imaju nova pravila i propise, tako da možete imati samo par ljudi na porođaju”. Prema njenim rečima, kada se dečak rodio, toliko je ličio na svoju stariju sestru, četvorogodišnju Stormi: “Imali smo osećaj kao da se Stormi ponovo rodila, bukvalno tako. Mnogo liče”.

Kris takođe navodi da novorođenče ima “najbolji rođendan ikada” koji je 2. februara 2022,  čiji se brojevi poklapaju sa Kajlinim brojem anđela. Takođe, ispričala je i neverovatnu priču koja se poklapa sa tim: “Njena prijateljica joj je nabavila ogrlicu sa tim brojem – 222. Nosila ju je kada se porodila. Bilo je tako čudno i neverovatno, da se sve poklopilo“, kaže Kris.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram