Opsednuti fan skočio na Tini Stoessel na koncertu!
Argentinka Tini Stoessel uprkos koroni nastupa punom parom u Južnoj Americi, pa je u svim zemljama dočekuju raširenih ruku. Skoro je nastupila u Villa Marii i Neuquenu, a pre par dana uputila se ka zemlji gde nikada pre nije nastupala sa solo turnejom, Boliviji, kako bi održala čak 3 nastupa u 3 različita grada u okviru festivala koji se održavaju u toj zemlji. Na prvom koncertu u nizu u Boliviji, u Cochabambi, desilo se nešto neočekivano – praktično opsednuti fan skočio je na scenu da dođe do Tini!

Naime, Tini je pevala pesmu “Maldita Foto”, a jedna devojka (za koju mnogi kažu da je opsednuti “fan” Tini) odlučila je da prođe iza scene i nekako se popne. Međutim, ne samo to – ona je potrčala na Tini i sa leđa je zagrlila, i nije htela da je pusti, sve dok je obezbeđenje nije (jedva) sklonilo sa jadne Tini. Uprkos tome, Tini je odreagovala zaista dobro, pa nije dala da devojku samo odnesu sa scene, već je zagrlila i pozdravila, što mnoge zvezde ne bi ni pomislile da urade.

Mi vas podsećamo da vam ovakvo ponašanje neće doneti ništa – Tinin koncert je mogao biti najlepši dan u životu te devojke, a ona ga je sama uništila time što je skočila na scenu i nakon toga bila izbačena sa događaja. Ono što je još gore jeste kako se sama Tini oseća, jer ona nikada ne može znati kakve namere neko ima. Ipak, moramo posebno pohvaliti Tinitu u celoj priči, jer je zaista ispala veliki čovek!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram